Tordai Bence durván beleszállt a Fideszbe, nem volt elég neki, amit a fradistáktól kapott

2024. május 13. 11:28

Jobban tette volna, ha mélyeket hallgat.

2024. május 13. 11:28
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI / Kovács Tamás

„Nem csoda, hogy pánikolt a pártja zuhanórepülése miatt. Nemrég ugyanis a Fővárosi Törvényszék után a Kúria is igazat adott a Budapest Főváros Kormányhivatalának, amiért elutasította a párbeszédes politikus II. kerületi ingatlanára a hatósági bizonyítvány iránti kérelmét.

A kormányhivatal helyes döntését a bíróság által kirendelt szakértő véleménye is alátámasztotta. A fővárosi kormányhivatal korábban azért utasította el Tordai Bence ingatlanára a hatósági bizonyítvány kiadása iránti kérelmet, mert a párbeszédes politikus egyszerű bejelentés alapján történt építkezése jogellenes és szabálytalan volt.

Kis Ferenc kollégám korábbi cikkében használt remek mondatát felidézve, a baloldalon évek óta zajlik a legellenszenvesebb politikus címért kiírt verseny, amiben Tordai Bence egészen jól állt eddig is, de most biztosra akart menni, ezért úgy döntött, mond egy igazán »ütőset«, és Fekete-Győr Andrást védve beleszállt a fociultrákba a pirotechnikai eszközök használata miatt. Meg is kapta érte a magáét a szurkolóktól.

Úgyhogy, Tordai jobban tette volna, ha mélyeket hallgat, bár rá az ismert mondás semmiképp nem lett volna érvényes, tehát, ha hallgatott volna, akkor sem maradt volna bölcs. Így legalább mindenki megtudta, hogy mennyire szánalmas.

Ennyi a történet.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:31
🍓 ️ ­É­r­­t­­­é­k­­­e­­­l­d­­­ ­­a­­­ ­­s­­z­­e­x­­i­­ ­­­p­­u­­­n­­c­i­­m­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
ipolypart2
2024. május 13. 13:58
Hogy lehet valakinek annyi esze, hogy heteken keresztül üvöltözik és követeli az engedély nélkül épített ház lebontását, amikor ő is pont ezt tette.
Hill
2024. május 13. 13:31
Sosem voltam irigy, de egy életen át való gürizéssel sem lesz a második kerületben ingatlanom. Ezeknek a fosoknak meg van. Miből???? Meg a várban. Hooogy??? Ez a térkő fejű csávó mi a faszt csinált eddig a társadalomért a balhéin kívül????? Semmit.
CirmoS
2024. május 13. 13:11
Ez a NULLA támogatottságú majomképű senkiházi mit keres egyáltalán a parlamentben??! Vonatkozik ez a CIA kapcarongy kabultimire meg az idióta Szabó Rebeka féle tetvekre! Mi az a Párbeszéd?? Valami nemi betegség?! Valahogy véget kellene már vetni annak, hogy nulla NULLA támogatottsággal ülnek a parlamentben ilyen jöttment szaralakok, akik ráadásul fanatikus magyargyűlölők is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!