A Magyar Külügyi Intézet igazgatója a CNN-nek: Orbán Viktor betartotta az ígéreteit

2024. május 03. 15:15

Gladden Pappin szerint Donald Trump Orbán Viktor mentalitásával viszi végig a 2024-es kampányát.

2024. május 03. 15:15
null

Nyitókép: ZOLTAN FISCHER / HUNGARIAN PRIME MINISTER'S OFFICE / AFP

Gladden Pappin, a Magyar Külügyi Intézet elnöke adott interjút a hazánkba látogató hírhedt CNN-riporternek, melyben kifejtette, hogy amikor az amerikai konzervatívok Magyarországra tekintenek, egy olyan miniszterelnököt és kormányt látnak, amely valóban betartotta az ígéreteit.

„Amikor Trump hivatalba lépett 2017-ben, akkor egy nagy felismerést tett. 

Felismerte annak fontosságát, hogy egy olyan erős csapattal rendelkezzen, amelynek tagjai összehangoltak és hajlandóak ugyanazt a küldetést teljesíteni. Orbán Viktor miniszterelnök ezt építette ki Magyarországon, és úgy gondolom, hogy Trump is ezt a mentalitást hozza a 2024-es kampányba” 

– mondta az interjúban Gladden Pappin. 

 

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. május 03. 19:38
Szellemóriások… 😂😂😂😂😂😂
Akitlosz
2024. május 03. 17:43
Ez a Gladden tud magyarul? Mátyás király is adott pozíciókat rokonoknak, haveroknak, külföldieknek, de csakis miután megtanultak magyarul. Anélkül nem. Pedig neki nem voltak nyelvi problémái. De nem csak magára gondolt.
Kovács Ubul
2024. május 03. 17:38
Amelyeket musZka tartótisztjének tett.
Pelso j.
2024. május 03. 17:06
Mi mást mondhatna a külügyi intézet vezetője. Ezt a szöveget miért egy idegennel mondatják, ha magyar kapja, legalább a baksis itthon marad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!